Guildford College – Learning Hub & TV Studio

A refurbishment project to a number of existing teaching spaces in a 1930s main campus building at Guildford College, providing new high specification teaching spaces, five new classrooms, toilets, a staff room and state of the art social learning space.

Alongside this, three disused Art rooms in the lower ground floor of the building were converted into a new teaching TV studio and control room fitted out with the latest LED lighting and green-screen technology.

The projects were the first stage of an extensive refurbishment programme, which is being rolled out through-out the college.

  • Client:Guildford College
  • Location:Guildford, Surrey
  • Value: £900k total net build
  • Status:Completed October 2011
  • Consultants:Michael Jones Associates, Michael Barclay Partnership, Appleyards DWB, Sandy Brown Associates
  • Contractor:T&B (Contractors) Ltd
  • Photography:Philip Durrant